ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ


Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι συμβολίζουν τα λογότυπα που συναντούμε στην καθημερινή μας ζωή. Στην πραγματικότητα, το λογότυπο είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο, έτσι ώστε να αναγνωριστεί ως η μοναδική ταυτότητα της επιχείρησης.
Έτσι, για την δημιουργία του δικού μας λογοτύπου, προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε την ιστορία του τόπου μας αλλά και τις ομορφιές του.

Σύμφωνα με την ιστορία, το Μακεδονικό Βασίλειο αποτελούνταν από 16 επαρχίες μία από τις οποίες είναι η περιοχή της Αλμωπίας στην οποία θα βρείτε το οινοποιείο μας. Γι’ αυτό τον λόγο, οι 16 ακτίνες στο πάνω ημικύκλιο του λογοτύπου αντιπροσωπεύουν και τις 16 επαρχίες, ενώ πιο έντονα συμβολίζεται η επαρχία της Αλμωπίας.

Επιπλέον, οι ακτίνες με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένες συμβολίζουν τους καταρράκτες στα Λουτρά Πόζαρ που κατεβαίνουν ορμητικοί από τις κορυφές των βουνών, ενώ το κάτω ημικύκλιο αποτελεί την λίμνη που καταλήγουν οι καταρράκτες.

Κάθε εταιρική ταυτότητα είναι μοναδική και κρύβει την δική της ιστορία. ‘Ετσι και η δική μας, δεν θα μπορούσε να παραλείψει τις ομορφιές και τα ιστορικά στοιχεία αυτού του τόπου.

Όσο μοναδική και όμορφη είναι η περιοχή μας, τόσο μοναδικό και γευστικό είναι το κρασί μας.

Διαβάστε περισσότερα για την περιοχή μας εδώ.